Ondernemers

Als MKB ondernemer of ZZP-er bent u constant in beweging om uw bedrijf in de steeds veranderende wereld te optimaliseren. U moet keuzes maken, uitdagingen aangaan, op de juiste momenten een stap voorwaarts doen of juist even pas op de plaats maken. U hebt te maken met belangen van bijvoorbeeld werknemers, klanten, leveranciers of concurrenten. U geniet van uw successen en incasseert tegenslagen. U weet als geen ander hoe het in uw branche werkt.

In uw juridische dienstverlener zoekt u een betrokken partij. Van kort advies tot intensieve samenwerking, u zoekt steeds een vertrouwde sparringpartner die zich in uw bedrijf inleeft en met juridische expertise meerwaarde geeft. Een jurist met commercieel gevoel, een vakman die overzicht en rust bewaard en kan doorbijten wanneer dat nodig is. RAAK! is die partij. Zij staat u met juridisch advies bij in bovengenoemde rechtsgebieden. Altijd met een praktische insteek om tot een oplossing te komen.

Contractenrecht

Advies bij aangaan, nakomen en beëindigen van contracten. Beoordelen, opstellen en uitonderhandelen van alle voorkomende contracten voor ondernemers.

Arbeidsrecht

Arbeidsovereenkomst en arbeidsvoorwaarden, arbeidsconflict, ontslagzaken, ontbinding, ziekte, re-integratie, afvloeiing, outplacement, overgang van onderneming, detachering e.d..

Geschillen

Zakelijke geschillen, incasso, nakoming van overeenkomsten, aansprakelijkheid en schadevergoeding.

Gerechtelijke procedures bij kantonrechter, rechtbank of gerechtshof.