Tarieven

RAAK! hanteert een uurtarief. In overleg is een vaste prijsafspraak ook mogelijk. Voor alle zaken geldt: kosten die namens u worden gemaakt, zoals griffierechten, deurwaarderskosten of uittreksels uit de Gemeentelijke Basisadministratie, Kadaster of het Handelsregister. Op alle werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden RAAK! advocatuur van toepassing. Deze kunt u hier inzien en downloaden. RAAK! advocatuur hanteert een klachtenregeling. Deze kunt u hier inzien en downloaden.

Uurtarief

Het uurtarief voor 2023 is vanaf € 210,- exclusief BTW (afhankelijk van de aard en omvang van uw zaak). Er worden geen kantoorkosten in rekening gebracht. Tijdsbesteding maal het uurtarief bepaalt de hoogte van de factuur. De factuur wordt gespecificeerd. U bepaalt wanneer u RAAK! inschakelt en hoe lang. U krijgt flexibiliteit.

Overleg prijsafspraak

U kunt bij RAAK! vragen naar en overleggen over een vaste prijsafspraak. Aard en omvang van uw vraag of zaak bepalen mede de hoogte. De prijs en de daarvoor overeengekomen werkzaamheden worden vooraf vastgelegd. U krijgt zekerheid.