Maatwerk

advocaat rotterdam lent raakBij RAAK! staan flexibiliteit en transparantie centraal. De te kiezen werkwijze wordt daarom op uw specifieke wensen afgestemd, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Van eenmalig kortdurend advies tot vaste juridische sparringpartner, van beoordeling van een modelcontract tot een maatwerkovereenkomst van een kort (incasso)traject tot uitgebreide correspondentie, van bijstand in onderhandelingen tot het beslechten van een geschil, al dan niet via de rechter: u kiest zelf wanneer en hoe u RAAK! inschakelt. U houdt grip op de werkzaamheden. RAAK! doet de rest.

RAAK! advocatuur beschikt niet over een derdengeldenrekening. RAAK! advocatuur is daartoe niet verplicht en gelden die u toekomen van een wederpartij worden daarom rechtstreeks met u en de wederpartij afgerekend.

RAAK! advocatuur is het kantoor van Mr. E. (Erik) van Lent. Hij is een praktische advocaat die denkt in oplossingen. Een scherpe beoordelaar die houdt van aanpakken. U krijgt altijd persoonlijke oplossingsgerichte juridische bijstand van hoge kwaliteit. Lees hier meer over Erik en RAAK!